STIG ROSSEN SOM FORTÆLLEREN

Når Into the Woods spiller i Glassalen i Tivoli, bliver det med musicalstjernen Stig Rossen i rollen som Fortælleren. Oplev Peter Langdals forførende iscenesættelse af Stephen Sondheims musikalske mesterværk i foråret 2022. Jyllands-Posten gav den 5 stjerner sidst og kaldte den “En luksusopsætning af de sjældne. Den bedste musical i Tivoli i mange år”.

GLASSALEN I TIVOLI

foråret ’22

KØB BILLET

DER VAR ENGANG…

Sådan begynder ethvert eventyr og musicalen Into The Woods er ingen undtagelse. Tag alle de bedste Brdr. Grimm eventyr du kender, ryst dem godt sammen, tilsæt fænomenale sangere, skuespillere og musikere – og krydr med et skarpt og forbløffende sceneshow, hvor selv Glassalens scenerum bliver transformeret – så har du opskriften på en storslået fortælling uden sidestykke.

Fra første tone bliver slået an af det store live orkester, bliver vi ført igennem et eventyrligt univers, hvor alle de velkendte figurer væves ind og ud af hinandens historier og mødes på kryds og tværs i Peter Langdals forførende iscenesættelse.

Vi ses inde i skoven – hvor alt kan ske…

Musik og sangtekster af Stephen Sondheim · Manuskript af James Lapine · Iscenesættelse i Glassalen i Tivoli: Peter Langdal

Originalinstruktion på Broadway James · Orkestreret af Jonathan Tunick · Præsenteres i samarbejde med Music Theatre International (Europe)