Stig Rossen
Fortælleren

Stig Rossen er uddannet skuespiller fra Guildhall School of Music and Drama i 1990. Karrieren har budt på utallige hovedroller i musicals og stort anlagte koncerter rundt om i verden. Her kan nævnes rollen som Jean Valjean i Les Misérables, som Stig har spillet mere end 1500 gange i 10 lande, Turpin i Sweeney Todd, Anatoly i hit-musicalen Chess og senest Jabbadoor i den danske musical Atlantis. Stig har i mere end 10 år spillet rollen som John Mogensen i More Jacks, og ligeledes hylder han Flemming ’Bamse’ Jørgensen med bandet Stig & Vennerne. Stig Rossen har udgivet 21 cd’er og lagt stemme til flere ikoniske Disney-film, heriblandt Mulan, Tarzan, Bjørne Brødre og Vaiana. Han har medvirket i flere film, tv-serier og transmitterede tv-koncerter i bl.a. USA og Canada. I 2018 kunne Stig Rossen fejrer sit 30-års jubilæum som sanger, og til november skal han for 28. år i træk rundt i hele landet med sine julekoncerter.

Julie Steincke
Heksen

Julie Steincke blev uddannet i London på The Italia Conti Academy of Performing Arts. Hendes debut var i ensemblet på Oliver på The London Palladium West End, Madame Giry i Phantom of The Opera UK tour, FOSSE European Tour kom til Danmark i 2006 og Spillede Ulla i The Producers på Det Ny Teater. Velma Kelly i Chicago på Det Ny Teater, Sally Bowles i CABARET på Fredericia Teater og Revy i Nykøbing Falster mm. Julie har skrevet musik for Sony i mange år i pop-rock genren. Efter Into the Woods spiller Julie Anita i West Side Story på Det Kongelige Teater.

Christian Lund
Bageren

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole – Musicalakademiet Fredericia 2008 og har medvirket i en lang række koncerter og musikforestillinger bl.a. Mamma Mia, Grease og Dirty Dancing, Elf og Spamalot (Tivoli) samt Les Misérables, Book of Mormon og The Phantom of The Opera (Det Ny Teater), My Fair Lady (Det Kongelige Teater) samt rollen som Prins Erik i Disneys Den Lille Havfrue samt Kaptajn Phoebus i Klokkeren Fra Notre Dame (Fredericia Teater/Operaen). I England bl.a. The Prince i Sleeping Beauty på Aylesbury Waterside Theatre og desuden optrådt i Royal Albert Hall i The Night of 1000 Stars og Chess in Concert. Lægger desuden stemme til en række tegnefilm bl.a. Elena Fra Avalor, Gigantosaurus og Prins Hans i den danske version af Disneys FROST.

Silke Biranell
Bagerens kone

Uddannet fra Statens Teaterskole i 2014. Silke er en eftertragtet skuespiller med mange roller i forestillinger og musicals bag sig. Hun har bl.a. haft roller i Den Evige Ild (Bellevue), Prinsen af Egypten (Fredericia Teater og Det Kgl Teater), Spillemand på en tagryg (Nørregade Teatret), Jordens Søjler (Østre Gasværk Teater), m.fl. Silke genbesøger endnu engang Bagerens Kone i Into the Woods.

Maria Wichmann
Askepot

Maria Wichmann har medvirket i en række forestillinger siden hun dimitterede fra De Danske Scenekunstskoler – Fredericia i 2012: Evita på Malmö Opera. Cabaret, Den lille havfrue og Klokkeren fra Notre Dame på Fredericia Teater. Chess på Århus teater. Beauty and the beast, Billy Elliot og Spillemand på en tagryg på Det ny teater. Ronja røverdatter og Into the Woods med Heltemus. West side story på Aalborg teater og senest Matilda på Det Kongelige teater.

Mikkel Moltke Hvilsom
Jack

Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet. Mikkel har spillet roller i flere musicals herhjemme, bl.a. Rolf i Sound of Music og Tommy Keeler i Annie Get Your Gun (begge på Det Ny Teater), Charlie Chaplin i Chaplin the musical (Varde Sommerspil), Jutis i Ronja Røverdatter (turné), Lucifax i Djævelens Lærling (turné), m.fl. Han var ligeledes hovedrollen Sam i Ghost – the Musical, som spillede i Tivolis Koncertsal og på turné. Mikkel er også en flittig underviser.

Joachim Knop
Ulven og Askepots prins

Uddannet på Operaakademiet ved Det Kgl Teater. Har sunget og spillet utallige roller i musicals og operaer, bl.a. i Black Rider, La Bohème, Don Juan, Tryllefløjten, Elsk mig i Nat, Ghost – the musical, m.fl. Som skuespiller debuterede Joachim i Drengene fra Skt Petri og har medvirket i flere spillefilm, blandt andet filmene om Anja og Viktor. Denne sæson medvirker han bl.a. i Ariadne fra Naxos (Operaen), Bodyguard – the musical, og Matilda på Gamle Scene.

Henrik Launbjerg
Rapunzels prins og Ulv 2 / Understudy Ulven

Henrik kommer ud af en musikalsk familie, og har komponeret musikken til flere musicals i sine unge år. Har siden spillet hovedroller i Les Misérables, Atlantis, Hair, Teaterkoncert Mozart, My Fair Lady på Gamle Scene, Den Skaldede Frisør, Midt om Natten, og mange flere. Henrik er en alsidig sanger, som har flere udgivelser bag sig, både med band og solo, og bliver hyppigt brugt i koncertsammenhænge i ind- og udland. Ligeledes har han lagt stemme til tegnefilm og været vært på flere tv-udsendelser.

Sofie Kronborg
Rødhætte

Sofie debuterede på Det Ny Teater i rollen som Debby i Billy Elliot. Efterfølgende har hun spillet roller i Ronja Røverdatter (turné), Bølle Bob, Spring Awakening samt Djævelens Lærling. Hun glæder sig til et gensyn med Glassalen i Tivoli, når hun igen spiller Rødhætte i Into the Woods. Sofie er uddannet sangcoach ved Klaus Møller Voice Studio og underviser jævnligt.

Sandra Elsfort
Rapunzel

Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet. Sandra har spillet roller i flere musicals, bl.a. Nefertari i Prinsen af Egypten og Janet i Drowsy Chaperone (begge på Fredericia Teater), Betty i Sunset Boulevard (Nørregadeteatret), Vita i Djævelens Lærling, m.fl. Derudover er Sandra en flittig koncertsolist, og har sunget med bl.a. DR underholdningsorkesteret, Odense Politiorkester, Slesvigske Musikkorps, m.m. Hun har medvirket i flere kortfilm og reklamer. For nylig udgav hun sin første solo-single ”Break the Fall”, som sanger og sangskriver, og i oktober 2021 portrætterer hun ”Malene” i serien ”Livsfarlig” på TV2.

Hanne Uldal
Bedstemor

Uddannet fra Statens Teaterskole. Har siden starten af karrieren medvirket i mere end 50 anmelderroste opsætninger, og deriblandt vundet en Reumert. Hun har spillet roller på Det Kongelige Teater, samt flere af Betty Nansens store succeser under Hartmann og Langdal: Black Riser, Woyzeck, Svejk, Les Parapluies de Cherbourg, m.fl. Hanne forbliver en af Danmarks store teaterpersonligheder, som utrætteligt udlever sin passion og udvikler sit kunstneriske virke.

Sara Gadborg
Jacks mor / Understudy Bagerens kone

Uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet. Sara har spillet flere roller i musicals og revyer over hele Danmark. For nylig spillede hun rollen som Becky i Waitress på Det Ny Teater, og Doralee Rhodes i 9 to 5 – the Musical. Andre forestillinger inkluderer: Catch me if You Can (Odense Teater), My Fair Lady (Århus Teater), Knas I Alpehornet, Byens Bedste Horehus, m.fl. Sara blev særligt bemærket og husket for hendes forrygende portrætter af Havheksen Ursula i Disney’s Den Lille Havfrue, Killer Queen i We Will Rock You, samt Oda Mae Brown i Ghost – the Musical. Sara er også en erfaren bakkesangerinde igennem flere år.

Mikkel Vadsholt
Askepots far og Hofmarskal / Understudy Fortæller

Mikkel spillere rollen som fortæller
den 19. marts kl 16.00 samt den 14. april kl 19.00.

Uddannet ved Skuespillerskolen v/ Aarhus Teater. Mikkel har medvirket i flere musicals, bl.a. Bodyguard – the musical, Midt om Natten, Ghost- the musical, Djævelens Lærling, m.fl. Han lægger jævnligt stemme til tegnefilm, blandt andet Angry Birds og Frost. Mikkel er en hyppigt brugt film og tv-skuespiller (Rejseholdet, Klovn, De Grønne Slagtere, Lykkevej, m.fl.), og vandt prisen for bedste mandlige skuespiller for hovedrollen i spillefilmen BAKERMAN på NIFF-festival i New York, Oniros Film-festival i San Vincent, Milano og på Fantastisk Film-festival i Lund, Sverige.

Anne Suppli
Askepots stedmor / Understudy Askepots mor + Bedstemor og Jacks mor

Autodidakt skuespiller, sanger og danser – professionel siden 1990 med Elverhøj på Århus Teater. Har spillet på de fleste store scener i landet, så som Ålborg Teater, Fredericia Teater, Folketeatret, Nørrebros Teater, det Ny Teater og Det Kongelige Teater. Har bl.a. spillet Mary Poppins i forestillingen af samme navn, Polly i Crazy for You, Anita i West Side Story og Mrs. Potts i Beauty and the Beast. Medvirker I Matilda på Det Kongelige Teater i indeværende sæson.

Astrid Højgård Lundgreen
Florinda / Understudy Heksen og Askepots stedmor

Uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet. Har medvirket i større og mindre roller i en lang række musicals, bl.a. Atlatnis, Jordens Søjler, The Producers, Evita, Love Never Dies, Esaura, Djævelens Lærling, Lizzie, m.fl. Derudover har hun været solist i adskillige koncerter, bl.a. Ledreborg Slotskoncert og medvirker på flere cast-albums. Astrid er uddannet stemmecoach ved Klaus Møller Voice Coach Academy.

Caroline Gustafsson
Lucinda / Understudy Askepot og Rapunzel

Uddannet ved Högskolan för Scen och Musik og Performing Arts i Göteborg. Caroline har medvirket i en lang række musicals i Danmark og Sverige, bl.a. Ghost – the musical, Rent, Addams Family og Forever Piaf på Göta Lejon i Stockholm. Hun høstede store roser for rollen som Nancy i Oliver! På Göteborgsoperaen, og har lige spillet Matilda på Det Kongelige Teater. I næste sæson spiller hun rollen som Kate i Titanic på Wermlands Opera.

Eric Hallengren
Mælkehvid / Understudy Rapunzels prins og Ulv 2

Uddannet ved Performing Arts School i Göteborg og Royal Welsh College of Music and Drama (MA i Musical Theatre), oprindelig svenskfødt. Han har medvirket i musicals over hele Europa, blandt andet Bat Out of Hell på Dominion Theatre i West End, The Band das Musical påTysklandsturné og Så Som i Himmelen på Oscarsteateret i Stockholm. For Heltemus har han medvirket i American Idiot (2017 + 2021), og glæder sig meget til endnu engang at spille i København.

Thea Boel Gjerum
Askepots mor + lyserød hjælper / Understudy Rødhætte, Florinda og Lucinda

Uddannet på Performing Arts School i Göteborg. Har spillet med i flere musicals som rolle og ensemble, bl.a. Tzeitel i Spillemand på en Tagryg og Mrs. Sowerberry i Oliver! (begge Det Ny Teater 2021), Dance of the Vampires, Djævelens lærling og Into the Woods. Thea indtaler også lydbøger, og har koreograferet for friluftsspil.

Helmer Solberg
Lyserød hjælper / Understudy Mælkehvid og Lucinda

Helmer er 19 år og arbejder som optrædende tjener i Restaurant Teaterkælderen. Helmer har bl.a. medvirket i musicalen Djævelens Lærling, musicalen Ronja Røverdatter, Billy Elliot the musical og Hotel Nelson. Helmer spillede Willy i TV2 julekalenderen Juleønsket og har medvirket i TV-serierne Op med Halen og Try Hard. Han har medvirket i flere kortfilm bl.a. SLUSH ICE samt reklamer for bl.a. Viasat, Faxe Kondi og Cocio. Helmer er dubber for Audio Resort, SDI Media og Iyuno Studios.

Jonas Suurballe Christensen
Understudy Bageren, Jack og Askepots prins

Uddannet fra Performing Arts School I Göteborg. Jonas har en lang karriere i musicals bag sig, både med roller og som en yderst erfaren swing. Han har bl.a. medvirket i Book of Mormon, Beauty and the Beast, Waitress, Oliver, Ghost – the musical, m.fl. Han har spillet Fyedka og Nachum i Spillemand på en Tagryg (Nørregadeteatret og Det Ny Teater), samt den legendariske rolle som Mary Sunshine i Chicago (Det Ny Teater).

John Michael Wrensted Olsen
Understudy Hofmarskal og Askepots far

John er dramatisk tenor og har trænet mange år, først ved Tonny Landy og senere Stig Fogh Andersen, Tina Kiberg og Ulrich Stærk. På kort tid har han markeret sig som en af de mest alsidige stemmer på den danske og internationale operascene, især indenfor Wagner, Mozart og Strauss. Indenfor musicalgenren har bl.a. spillet Piangi i Phantom of the Opera på Det Ny Teater, samt i Ronja Røverdatter på Danmarksturné.